Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Willhem förvärvar 330 lägenheter i Halmstad

Willhem utökar nu sitt fastighetsbestånd i Halmstad genom förvärv av 330 lägenheter på Slottsmöllan till ett överenskommet fastighetsvärde om 817,6 Mkr.

Affären avser fastigheterna Halmstad 9:182 och Halmstad 9:185 som är belägna utmed Sperlingholmsvägen och Tegelbruksvägen på Slottsmöllan i de norra delarna av Halmstad. Säljare är Land Bo Fastighets Tegelbruk AB.

Fastigheternas uthyrbara area uppgår till totalt 20 070 kvadratmeter fördelat på 330 bostadslägenheter om 19 005 kvadratmeter och lokaler om 1 065 kvadratmeter. Till fastigheterna hör även 198 parkeringsplatser. Lägenheterna är i storlekarna 1-4 rum och kök och har modern standard.

– Vi har länge velat växa i Halmstad och är glada för de här fina fastigheterna som kompletterar de fastigheter vi redan äger på orten mycket bra, säger Willhems vd Mikael Granath.

Tillträde beräknas ske 14 december 2021.

Kontakt:
Peter Malmén
Finansdirektör, Willhem
E-post: peter.malmen@willhem.se
Tfn: 0705 68 31 83

Mikael Granath
Vd, Willhem
E-post: mikael.granath@willhem.se
Tfn: 0705 77 15 84

Denna information är sådan som Willhem AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 9 december klockan 08.00 CET.

Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden