Gå direkt till innehåll
Foto: Willhem.
Foto: Willhem.

Pressmeddelande -

Willhem rekryterar fastighetschef till Malmö

Mikael Jansson har tillträtt som ny fastighetschef för förvaltningen och utvecklingen av Willhems fastigheter i Malmö.

Mikael Jansson har en gedigen bakgrund i fastighetsbranschen och kommer närmast från Ivar Kjellberg Fastighets AB där han under de senaste 3 åren innehaft ett vd-uppdrag. Han har även många års erfarenhet som vd för Robert Dicksons stiftelse i Göteborg samt från motsvarande roll på Lessebohus, Lessebo Fastigheter och Lessebo Fjärrvärme.

Hos Willhem ansvarar Mikael för förvaltningen och utvecklingen av Willhems fastighetsbestånd i Malmö omfattande 1544 hyresbostäder.

–Jag är väldigt glad över att vi lyckats rekrytera Mikael Jansson som ansvarig för en av våra strategiskt viktiga orter där vi har som ambition att fortsätta växa. Mikaels breda erfarenhet och kompetens kommer att bli en stor tillgång för en fortsatt positiv utveckling i Malmöregionen, säger Mariette Hilmersson, vd på Willhem.


Ämnen


Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden