Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Willhem säljer fastigheter i Lysekil

Som ett led i att effektivisera förvaltningen har Willhem ingått avtal om försäljning av ett fastighetsbestånd i Lysekil omfattande bostäder och kommersiella lokaler. Köpare är Akka Egendom.

Fastigheten Thor 2 på Herrhagsgatan i Karlstad har fått tre nya ettor i källarplan.

Stor potential i outnyttjade ytor

Genom att bygga om befintliga ytor som inte används optimalt i fastigheterna går det att skapa nya attraktiva bostäder. Under året har Willhem genomfört flera lyckade ombyggnationer som bland annat har lett till att ungdomar fått efterlängtade bostadskontrakt.

Willhem och Framtidenkoncernen i fastighetsaffär

För att skapa mer samlade förvaltningsområden planerar Willhem och Framtidenkoncernen en fastighetsaffär i Biskopsgården. Om affären blir verklighet innebär det att Willhem köper ett av Bostadsbolagets hus i Södra Biskopsgården och överlåter en solitär fastighet i Norra Biskopsgården till Bostadsbolaget.

Willhem satsar på fler sommarjobb för unga

För femte året i rad erbjuder Willhem ungdomar sommarjobb som mini-bovärdar. Projektet är en del i arbetet med att skapa social hållbarhet och riktar sig till ungdomar som vill få inblick i vad det innebär att jobba i fastighetsbranschen.

Ett expansivt år med starkt rörelseresultat för Willhem

Willhems årsredovisning för 2016 finns nu tillgänglig i digital form på willhem.se. I årsredovisningen summeras ett år som präglats av fortsatt expansion, stark värdetillväxt och utveckling av förvaltningsorganisationen.

Willhem öppnar eget kontor i Helsingborg

​Willhem har de senaste åren utökat sitt fastighetsbestånd i Helsingborg och nu öppnas dörrarna till ett eget förvaltningskontor. Sonja Ståhl har rekryterats till rollen som fastighetschef.

Willhem förstärker med tre regionchefer

Willhem förstärker med tre regionchefer

För att stödja bolagets utveckling har Willhem organiserat om förvaltningsorganisationen i tre jämnstora regioner; Syd, Öst och Väst. Tre regionchefer, med ansvar för cirka 8000 lägenheter vardera i regionerna, har rekryterats.

Willhem rekryterar utvecklingschef

Willhem rekryterar utvecklingschef

Willhem förstärker nu organisationen med en nyinrättad tjänst som utvecklingschef. Therése Scherman har rekryterats till rollen och kommer närmast från en tjänst som marknadschef på Hogia-gruppen.

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden