Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Willhem förvärvar nyproduktionsprojekt i Malmö

​Willhem utökar sitt fastighetsbestånd genom förvärv av 178 hyresrätter som ska uppföras i Hyllie och Elinegård i Malmö. Överenskommet fastighetsvärde är cirka 391 MSEK och säljare är Bonava AB.

Willhem byggstartar nya hyresrätter i Borås

Willhem byggstartar nya hyresrätter i Borås

Spaden har nu satts i marken för produktionen av 28 nya hyreslägenheter i Alideberg, Borås. ”Vi vill bidra till att det byggs fler bostäder och det här projektet är ett viktigt steg i den riktningen”, säger Willhems VD, Mikael Granath.

​Willhem AB emitterar 1 250 Mkr under sitt MTN-program

Willhem AB (publ) har genomfört en obligationsemission om 1 250 Mkr under sitt MTN-program, med emissionsdag tisdag 1 november. Obligationen är femårig och uppdelad i två trancher, där en del om 1 000 Mkr är rörlig med en ränta om Stibor 3M plus en marginal om 0,98 procent samt en del om 250 Mkr med fast ränta om 0,93 procent.

Willhem förvärvar i Halmstad och Eskilstuna

​Willhem har ingått avtal om förvärv av totalt 1 763 hyreslägenheter i Halmstad och Eskilstuna. I och med affären växer Willhem i attraktiva Mälardalen och blir den största privata bostadsaktören i Halmstad. Säljare är Akelius.

Willhem expanderar och utvecklar organisationen

Willhem expanderar och utvecklar organisationen

Till följd av ett antal större fastighetsförvärv det senaste året organiserar Willhem om förvaltningsorganisationen från två till tre regioner. Verksamheten förstärks med tre regionchefer, parallellt med att etablering sker på två nya orter i västra Sverige; Skövde och Trollhättan.

Willhem satsar på egen förvaltning i Helsingborg

Willhem står nu i startgroparna för att etablera en egen förvaltningsorganisation i Helsingborg, som ett resultat av de större fastighetsaffärer som genomförts på orten

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden