Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

 Willhem samarbetar med Huskurage för att skapa tryggare hem

Willhem samarbetar med Huskurage för att skapa tryggare hem

​Vi på Willhem vill att alla boende ska känna sig trygga i sina hem. Därför har vi inlett ett samarbete med föreningen Huskurage vars verksamhet syftar till att genom grannsamverkan upptäcka och förebygga våld i hemmet i ett tidigt skede.

Digitalt och hållbart boende debatteras i Almedalen

Digitalt och hållbart boende debatteras i Almedalen

​Utvecklingsbehovet i äldre fastigheter är stort. Vilka nya vägar och metoder finns som är både hållbara och efterfrågas av morgondagens hyresgäster? Det är frågor som Willhem tar med till Aktuell hållbarhets arena under årets politikervecka i Almedalen 3-10 juli.

Vuxenutbildning startar upp i Skäggetorp centrum

På torsdag 9 juni inviger utbildningsföretaget Infokomp sina nya lokaler i Skäggetorp centrum. Lokalerna har byggts om för att passa företagets verksamhet som är att erbjuda grundläggande vuxenutbildning och gymnasiekurser.

​Willhem växer ytterligare i Karlstad och Linköping

Willhem utökar sitt fastighetsbestånd genom förvärv av 352 nyproducerade hyresrätter i Karlstad och Linköping, till ett överenskommet fastighetsvärde om 595 Mkr. Säljare är Bonava AB (tidigare NCC Housing).

Willhem växer stort i västra Sverige

Willhem har ingått avtal om förvärv av 4302 hyreslägenheter i västra Sverige och befäster därmed positionen som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige. Säljare är Akelius.

Förändringar i Willhems styrelse

​Sophia Mattsson-Linnala och Simon de Chateau föreslås att väljas in i Willhems styrelse i samband med årsstämman den 27 april 2016. Lars Johnsson, idag vice ordförande och medlem i styrelsen sedan 2011, har avböjt omval.

Willhem utökar satsningen på sommarjobb för unga

Willhem utökar satsningen på sommarjobb för unga

Nu påbörjas rekryteringen av sommarens minibovärdar till våra orter. I år erbjuder Willhem praktik åt sammanlagt 60 minibovärdar mellan 16-20 år som gillar att arbeta med både hus och människor.

​Willhem får pris för Sydsveriges smartaste fastighet

​Willhem får pris för Sydsveriges smartaste fastighet

En av Willhems fastigheter på Blidvädersgatan i Biskopsgården blev igår korad till Sydsveriges smartaste fastighet i samband med fastighetsmässan i Malmö. Solceller, smarta installationer och säkerhetslösningar ingår i det vinnande konceptet.

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden