Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Willhem bygger nya hyresrätter i Jönköping

Willhem bygger nya hyresrätter i Jönköping

​Willhem har beviljats bygglov för att uppföra ett bostadshus med 66 moderna hyreslägenheter på Dalvik i Jönköping. Bostäderna ska byggas på mark som ingår i befintligt bestånd.

Willhem förvärvar Wallenstams fastigheter i Helsingborg

Wallenstam och Willhem har ingått avtal om att Willhem successivt kommer att överta Wallenstams fastigheter i Helsingborg. Avtalen omfattar totalt cirka 380 hyreslägenheter varav knappt hälften är under produktion. Beräknat fastighetsvärde vid färdigställande blir totalt cirka 1,3 miljarder kronor.

Nytt restaurangkoncept till Skäggetorp centrum

​Efter flera månaders byggarbete är det äntligen invigning för ett helt nytt restaurangkoncept i Skäggetorp Centrum, mitt i centrumets innetorg. På fredag 27 november slås portarna upp.

Willhem förvärvar nyproducerade lägenheter i Malmö

Willhem förvärvar nyproducerade lägenheter i Malmö

Willhem utökar sitt fastighetsbestånd i Malmö genom förvärv av 125 nyproducerade lägenheter som kommer uppföras i Hyllie, med planerad byggstart under hösten. Säljare är Midroc Property Development.

Willhem rekryterar transaktionsansvarig

Willhem rekryterar transaktionsansvarig

​Willhem förstärker nu finansavdelningen med en nyinrättad tjänst som transaktionsansvarig. Christian Örtengren har rekryterats till rollen och kommer närmast från CBRE.

Willhems hållbarhetsarbete får högt betyg

Willhem placerar sig bland topp fem i Europa i GRESB-rapporten 2015 (Global Real Estate Sustainability Benchmark), en internationell hållbarhetsundersökning för fastighetsägare.

Willhem rekryterar nyproduktionschef

Willhem rekryterar nyproduktionschef

Willhem förstärker nu ledningsgruppen inför kommande satsningar inom nyproduktion. Rikard Norström har rekryterats till tjänsten som nyproduktions-chef med ansvar för att utveckla bolagets nyproduktionsportfölj från start.

​Solen ger energi i Biskopsgården

​Solen ger energi i Biskopsgården

Willhems satsning på solel fortsätter. På taket och fasaden till en av fastigheterna på Blidvädersgatan i Biskopsgården sitter nu 160 solcellsmoduler som ska producera hållbar el.

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden