Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Willhem förvärvar nyproducerade lägenheter i Täby

Willhem förvärvar nyproducerade lägenheter i Täby

Willhem utökar nu sitt fastighetsbestånd i Stockholmsområdet ytterligare genom förvärv av 176 nyproducerade lägenheter som kommer uppföras i Täby Park. Överenskommet fastighetsvärde är 473 Mkr och säljare är SSM Holding AB.

Willhem säljer bostadsfastighet i Karlstad

​Willhem har ingått avtal om försäljning av en bostadsfastighet i Karlstad till ett överenskommet fastighetsvärde om 15,6 Mkr. Köpare är Albèr Fastigheter.

Willhem förvärvar nyproduktionsprojekt i Sundbyberg

Willhem utökar sitt fastighetsbestånd i Stockholmsområdet genom förvärv av 66 hyresrätter som ska uppföras i Ursvik, Sundbyberg. Överenskommet fastighetsvärde är 190 MSEK och säljare är Bonava Sverige AB.

Willhem rekryterar Compliance Manager

Willhem rekryterar Compliance Manager

Willhem förstärker nu organisationen med en ny tjänst som Compliance Manager. Azin Taheri har rekryterats till rollen och kommer närmast från fastighetsförvaltnings- och byggföretaget McArthurGlen Group i London, där hon sedan 2014 innehaft en tjänst som bolagsjurist.

Willhems hållbarhetsarbete får högt betyg

Willhem deltar årligen i GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark), en internationell hållbarhetsundersökning för fastighetsägare. Det färska resultatet visar en tydlig ökning för Willhem inom samtliga hållbarhetsområden och medför en klassificering som Green Star.

Årets unga fastighetskvinna – Sonja Ståhl på Willhem

Igår stod det klart att priset till Årets unga fastighetskvinna 2018 går till Sonja Ståhl, fastighetschef hos Willhem i Helsingborg. ”Årets unga fastighetskvinna drivs av sin övertygelse att nya idéer och synsätt är avgörande för att förändra samhället” löd juryns motivering.

Willhem säljer fastighet i Hammarö kommun

Willhem har ingått avtal om försäljning av en fastighet i Hammarö kommun till ett överenskommet fastighetsvärde om 114 Mkr. Köpare är Aktiebolaget Hammaröbostäder.

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden