Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Ungdomar gör fint på Andersberg i sommar

VÄXA på Andersberg är ett nytt projekt i Halmstad som erbjuder ungdomar mellan 13-15 år enklare sommarjobb. Willhem och HFAB står bakom initiativet och hoppas att ungdomarna ska tycka det är kul att jobba i fastighetsbranschen − och även förstå arbetet bakom att hålla det snyggt i området.

Årsstämma Willhem AB (publ)

Vid årsstämman den 25 april 2018 fastställdes årsredovisningen för 2017. Den föreslagna utdelningen beslutades och uppgick till 0,50 kr per aktie.

Fortsatt stark tillväxt för Willhem under 2017

Willhems årsredovisning och hållbarhetsrapport för 2017 finns nu tillgänglig i digital form på willhem.se. I årsredovisningen summeras ett år som präglats av en stark resultatutveckling, ökad kundnöjdhet och fortsatt expansion.

Willhem rekryterar finansekonom

Willhem rekryterar finansekonom

Willhem förstärker nu finansavdelningen med en finansekonom. Ann-Sofi Salomon har rekryterats till rollen och kommer närmast från Eskilstuna kommun.

Arbete och utbildning i fokus för Willhems hållbarhetsarbete

Sommarjobb, läxhjälp och utslusslägenheter för ungdomar är pågående projekt inom ramen för Willhems sociala engagemang. Moving On i Halmstad är ytterligare ett samarbete som ska ge unga råd och hjälp för att komma vidare i yrkeslivet.

Willhem prisas för sitt servicearbete

Den 8 februari tilldelades Willhem det prestigefyllda priset Kundkristallen för största lyftet inom området service. Vinnare är de företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar i AktivBos kundundersökning.

Willhem kan vinna pris för sin service

Willhem kan vinna pris för sin service

Willhem har nominerats till fastighetsbranschens prestigefyllda pris Kundkristallen. Priset delas ut till Sveriges bästa hyresvärdar och Willhem är nominerad som ett av företagen som gjort största förbättringen av sin service under 2017.

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden