Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Willhem förvärvar nyproduktionsprojekt i Malmö

Willhem utökar sitt fastighetsbestånd genom förvärv av ytterligare 90 hyresrätter som ska uppföras i Elinegård i Malmö. Överenskommet fastighetsvärde är cirka 179 Mkr och säljare är Bonava AB.

Willhem säljer bostadsfastigheter i Malmö

​Willhem har ingått avtal om försäljning av fyra bostadsfastigheter i Malmö till ett överenskommet fastighetsvärde om 795 Mkr. Köpare är Victoria Park AB och Fastighets AB Trianon.

Solceller i Västerås ger smart energi

Solceller i Västerås ger smart energi

​Willhem fortsätter sin satsning på solceller. På fastigheten Lugnet 2 i Hammarby, Västerås, sitter nu solcellsmoduler fördelade på fem hus som ska producera hållbar el.

Willhem byggstartar nya studentlägenheter i Riksten

I Riksten, strax söder om Tullinge, påbörjar Willhem nu byggnationen av 37 studentlägenheter i hyresrättsform. Lagom till sommaren 2018 ska de första studenterna kunna flytta in.

På bilden: Jarle Sjöberg, VD på Rohm & Co och Rikard Norström, Willhem.

Willhem tog första spadtaget för nya hyresrätter i Karlstad

På Norrstrand i Karlstad ska ett nytt flerbostadshus med 44 nya lägenheter växa fram. Arbetet sattes officiellt igång på tisdagen den 5 september när det första spadtaget togs för projektet. 
På Norrstrand i Karlstad, nordost om centrum, bygger Willhem tillsammans med entreprenören Rohm & Co ett nytt åttavåningshus med 44 lägenheter. Tisdagen den 5 september togs det symboliska första spadt

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden