Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Genom att bygga i trä vill Willhem dra nytta av träkonstruktionens särskilda möjligheter till utformning av byggnaderna, såväl exteriört som interiört. Projektet inrymmer mindre lägenheter, många ettor om cirka 30 kvm.

Willhem vinner markanvisning i Jönköping

Hösten 2018 bjöd Jönköpings kommun in till en markanvisningstävling för nybyggnation av bostäder i stadsdelen Kungsängen. Nu är det klart att Willhems bidrag, tillsammans med Forum Arkitekter och Mareld landskapsarkitekter, vunnit markanvisningen i konkurrens med 13 andra aktörer.

Nu är det dags att söka sommarjobb hos Willhem

Nu är det dags att söka sommarjobb hos Willhem

Sommaren närmar sig och Willhem söker nu ungdomar som är nyfikna på att pröva på arbete i fastighetsbranschen. För att arbeta som Minibovärd hos oss krävs en ålder på minst 16 år och ett intresse för att jobba med både hus och människor.

Maria Donaldson blir IT- och digitaliseringschef hos Willhem

Willhem står, liksom övriga fastighetsbranschen, inför spännande utmaningar inom IT- och digitaliseringsområdet. Maria Donaldson, idag IT-chef hos Willhem, får nu ett utökat ansvar för digitalisering och blir IT- och digitaliseringschef.

Willhem säljer bostadsfastigheter i Malmö

Willhem har ingått avtal om försäljning av 11 bostadsfastigheter i Malmö till ett överenskommet fastighetsvärde om 900 Mkr. Köpare är Fastighets AB Trianon.

Willhem stöttar ny tjänst för delningsekonomi mellan grannar

Willhem stöttar ny tjänst för delningsekonomi mellan grannar

Willhem inleder nu ett pilotprojekt tillsammans med LocalLife, som är en ny tjänst för digital grannskapssamverkan. Via ett socialt nätverk kan grannar dela och låna saker av varandra, tipsa om aktiviteter i området och hjälpa varandra att hålla ögon och öron öppna om man reagerar på något i närmiljön.

Willhem kan återigen vinna pris för sin service

Willhem kan återigen vinna pris för sin service

Willhem har på nytt nominerats till fastighetsbranschens prestigefyllda pris Kundkristallen. Priset delas ut till Sveriges bästa hyresvärdar och Willhem är nominerad som ett av företagen som gjort största förbättringen av sin service under 2018.

Willhem växer med förvärv av bostäder i Malmö

Willhem utökar sitt fastighetsbestånd ytterligare genom förvärv av 265 hyreslägenheter i Malmö. Fastigheterna förvärvas av PP Pension till ett överenskommet fastighetsvärde om 600 Mkr.

Uthyrningsstart för Willhems projekt Toppön i Trollhättan

Uthyrningsstart för Willhems projekt Toppön i Trollhättan

Idag startar uthyrningen av lägenheterna i Willhems hus på Drottninggatan i Trollhättan. Under våren är det dags för inflyttning – i ett centralt boende med promenadavstånd till det mesta och knappt 5 minuter till Högskolan Väst.

Här på Jungmansgatan 6 slår Faktum upp dörrarna till sin verksamhet i Karlstad.

Willhem stöttar Faktums etablering i Karlstad

Den 30 oktober öppnar gatutidningen Faktum kontor i Karlstad. Det innebär att fler människor i socialt utanförskap kan få möjlighet till en egen inkomst. Etableringen sker i samarbete med Willhem som upplåter en lokal för verksamheten att växa i.

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden