Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Willhems hållbarhetsarbete får fortsatt högt betyg

Willhems hållbarhetsarbete får fortsatt högt betyg

Willhem deltar årligen i GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark), en internationell hållbarhetsundersökning för fastighetsägare. Det färska resultatet visar en tydlig ökning för Willhem inom flera hållbarhetsområden och medför en klassificering som Green Star.

Förändring i Willhems styrelse

I och med att Johan Magnusson slutat som vd för Första AP-fonden lämnar han även uppdraget som ledamot i Willhems styrelse. Som ny ledamot har Johan Temse, ansvarig för fastighetsinvesteringar på Första AP-fonden, valts in.

Nya rekryteringar till Willhem

Ulrica Lindros och Zeljko Pavlovic har rekryterats som nya fastighetschefer till Willhem i Stockholm respektive Malmö.

Willhem utökar ledningsgruppen med IT- och digitaliseringschef

Willhem AB (publ) utökar sin ledningsgrupp med ytterligare en ordinarie medlem. Det är Maria Donaldson, IT-och digitaliseringschef, som tar plats i ledningen för att höja den strategiska ambitionsnivån i arbetet med digitalisering.

Förändring i Willhems styrelse

Willhem AB (publ) meddelar att Christel Armstrong Darvik har valts in i Willhems styrelse vid årsstämman den 14 maj 2019. Siv Malmgren, medlem som ledamot i Willhems styrelse sedan 2011, har avböjt omval.

Ett starkt 2018 för Willhem

Willhems årsredovisning och hållbarhetsrapport för 2018 finns nu tillgänglig i digital form på willhem.se. I årsredovisningen summeras ett år som präglats av en stark resultatutveckling och ökad kundnöjdhet.

Näringslivet möter förorten i Skäggetorp Centrum

Näringslivet möter förorten i Skäggetorp Centrum

På fredag den 10 maj kommer det att spelas schack i Skäggetorp Centrum! Här möts ungdomar från Skäggetorp, representanter från näringslivet och kända profiler inom idrott, politik och kultur i en utmanande och rolig schackturnering.

Exempel på konstverk i Västra Frölunda, skapat av konstnären Rone. Fotograf: Fredrik Åkerberg.

Unikt konstprojekt ska ge liv åt husfasader

Nu är det klart att Willhems fastigheter på Oluff Nilssons väg 4 och 8 i Partille kommer att ingå i konstprojektet ARTSCAPE SAGA. Planen är att unika konstverk på temat folksagor ska växa fram på husfasaderna under våren.

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden