Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Willhem stärker upp teamet inom nyproduktion

Willhem stärker upp teamet inom nyproduktion

Willhem fortsätter sin satsning på nyproduktion och förstärker nu projektorganisationen med Anna-Karin Jeppsson som har rekryterats som projektutvecklare.

​Willhem skapar jobb för unga

​Willhem skapar jobb för unga

I sommar erbjuder Willhem jobb för ungdomar från 16 år genom ett projekt med Minibovärdar. Det kommer att finnas omkring 80 platser fördelat på de 13 orter där Willhem har verksamhet.

I år var det tredje gången som Willhem tilldelades priset Kundkristallen.

Willhem prisas för sitt servicearbete

Willhem har tilldelats det prestigefyllda priset Kundkristallen för största förbättring inom området service. Vinnare är de företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar i AktivBos kundundersökning.

Willhem växer med 870 hyresrätter i Stockholm

Willhem växer med 870 hyresrätter i Stockholm

Willhem utökar nu sitt fastighetsbestånd ytterligare genom förvärv av drygt 870 nyproducerade hyreslägenheter i Stockholmsområdet. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till drygt 2 miljarder kronor. Säljare är Riksbyggen.

Willhem förvärvar i Malmö

Willhem utökar sitt fastighetsbestånd i Malmö genom köp av ytterligare två bostadsfastigheter. Säljarna är privatpersoner.

Willhem förvärvar i Helsingborg

​Willhem utökar nu sitt fastighetsbestånd i Helsingborg genom köp av ytterligare en bostadsfastighet. Säljaren är en privatperson.

Willhem förvärvar nyproduktionsprojekt i Eskilstuna

Willhem utökar sitt fastighetsbestånd i Mälardalen genom förvärv av 337 hyresrätter som ska uppföras i centrala Eskilstuna. Affären sker genom bolagsköp till ett överenskommet fastighetsvärde om 617 MSEK.

Handbok i att visa omtanke delas ut till Willhems hyresgäster

Handbok i att visa omtanke delas ut till Willhems hyresgäster

Willhem har valt att stötta föreningen Huskurage som arbetar med att förebygga våld i nära relationer. I december delas en bok ut till Willhems 26 000 lägenhetshushåll med enkla råd om hur vi kan visa varandra omtanke när det finns oro för att en granne far illa.

Willhem förvärvar nyproduktionsprojekt i Malmö

Willhem utökar sitt fastighetsbestånd genom förvärv av 256 hyresrätter som ska uppföras i kvartersstaden Sorgenfri i Malmö. Överenskommet fastighetsvärde är 435 Mkr och säljare är Fastighets AB Trianon.

Willhem tillför nya hyreslägenheter i Karlstad

Willhem tillför nya hyreslägenheter i Karlstad

Willhem fortsätter sitt arbete med att skapa fler hyreslägenheter i Karlstad. Nu startas ett påbyggnadsprojekt i stadsdelen Kronoparken. Genom att utöka en befintlig fastighet och bygga på med ytterligare ett våningsplan tillskapas 32 nya attraktiva lägenheter.

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden