Gå direkt till innehåll
I år var det tredje gången som Willhem tilldelades priset Kundkristallen.
I år var det tredje gången som Willhem tilldelades priset Kundkristallen.

Pressmeddelande -

Willhem prisas för sitt servicearbete

Willhem har tilldelats det prestigefyllda priset Kundkristallen för största förbättring inom området service. Vinnare är de företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar i AktivBos kundundersökning.

− En riktigt härlig nyhet att ta med sig hem till hela organisationen som har jobbat hårt med förbättringsåtgärder under året, säger Peter Lundstedt, fastighetsdirektör hos Willhem. Vi har haft en stadig utvecklingskurva uppåt när det gäller serviceindex och ingen kan vara gladare än jag för det här kvittot. Bland annat har vi jobbat vidare med våra månadsvisa åtgärdsdagar, bättre uppföljning av entreprenörer, utemiljösatsningar och snabbare återkoppling på serviceärenden. Att det uppskattas av kunderna ger oss massor av ny energi att fortsätta i samma anda.

Vinnarna av Kundkristallen utses bland de privata och kommunala fastighetsbolag som under 2019 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. Willhem vann priset i kategorin största lyft inom serviceindex för bostadsbolag med fler än 11 000 lägenheter. För att ha förbättrat sin service behöver man ha utvecklat sig inom kategorierna; Ta kunden på allvar, Trygghet, Rent och Snyggt samt Hjälp när det behövs. I år var det tredje gången gillt för Willhem att ta hem en Kundkristall för sitt servicearbete.

Prisceremonin skedde vid AktivBos Benchmark Event på Berns Salonger den 6 februari.

Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden