Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Willhem etablerar egen organisation i Halmstad

I och med de nyligen genomförda fastighetsaffärerna i Halmstad tar bostadsbolaget Willhem nu steget att etablera en egen områdesorganisation på orten. Max Petersson har rekryterats som fastighetschef med ansvar för verksamheten.

Willhem säljer bostadsfastighet i Stockholm

Willhem har avyttrat en bostadsfastighet i Vallentuna för överenskommet fastighetsvärde om 77,3 Mkr. Försäljningen överstiger det bokförda värdet och köpare är Vrenen Fastigheter AB, ett nyetablerat fastighetsbolag med fokus på hyresbostäder i Mälardalen.

Willhem gör fler bostadsaffärer i Halmstad

Willhem har ingått avtal om förvärv av ytterligare sex bostadsfastigheter i Halmstad. Tillsammans med affärer genomförda tidigare i år växer Willhems bestånd i Halmstad till totalt 1321 hyreslägenheter.

Willhem utökar företagscertifikat

Som ett komplement till bolagets övriga finansiering har Willhem utökat rambeloppet för företagscertifikat till 2 miljarder kronor.

Skäggetorp utvecklas genom fler butiker och restauranger

Skäggetorp Centrum i Linköping fortsätter att utvecklas positivt. Under loppet av en månad har tre nya lokalhyresgäster etablerat sig. Senaste tillskottet är restaurang Cidar, som erbjuder ett spännande libanesiskt snabbmatskoncept.

Willhem växer i Halmstad

I linje med Willhems tillväxtstrategi utökar nu bolaget sitt fastighetsbestånd i Halmstad ytterligare, genom avtal om förvärv av två fastigheter med sammanlagt 48 hyreslägenheter.

HFAB säljer 60 lägenheter på Andersberg till Willhem AB

HFAB säljer två bostadshus på Andersbergsringen 253-271 till Willhem AB. Affären omfattar 60 lägenheter och köpeskillingen uppgår till 30,5 mkr. Willhem AB tillträder husen när fastighetsombildning har genomförts.

Willhems årsrapport januari - december 2013

 
• Intäkterna ökade till 1 200 Mkr (853), en ökning med 41 procent.
• Den ekonomiska uthyrningsgraden för bostäder uppgick till 99 procent (99) och som helhet till 98 procent (98).
• Driftnettot uppgick till 646 Mkr (418), en ökning med 55 procent. Driftnettoökningen i jämförbart bestånd var cirka 8 procent.
• Årets orealiserade värdeförändring på fastigheter uppgick till 218 Mkr (88)

Röda Korset öppnar second hand i Skäggetorp Centrum

Från april 2014 blir det möjligt att handla second hand i Skäggetorp Centrum. Röda Korset flyttar in på 550 kvadratmeter lokalyta och kompletterar det övriga utbudet i centrumet med produkter som ligger helt rätt i tiden.

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden