Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Willhem förvärvar 46 lägenheter i Malmö

Willhem utökar nu sitt fastighetsbestånd genom förvärv av 46 centralt belägna lägenheter vid Möllevångstorg i Malmö. Överenskommet fastighetsvärde är 100 Mkr och säljare är det privata fastighetsbolaget Vita Örn AB.

Willhem rekryterar IT-och digitaliseringschef

Willhem rekryterar IT-och digitaliseringschef

Willhem förstärker nu organisationen genom rekrytering av Anna Mellqvist som är ny IT- och digitaliseringschef med ansvar för bolagets fortsatta digitaliseringsresa.

Willhem förvärvar 292 lägenheter i Vega, Haninge

Willhem fortsätter att växa i Stockholmsområdet och utökar nu fastighetsbeståndet genom förvärv av 292 lägenheter som ska uppföras i Vega, Haninge kommun. Överenskommet fastighetsvärde är 492 Mkr. Säljare är Sunt Boende och entreprenör är Lindbäcks Bygg.

Willhem bygger nya hyresrätter i Järfälla  i samarbete med TL Bygg

Willhem bygger nya hyresrätter i Järfälla i samarbete med TL Bygg

Bostadsbolaget Willhem ska bygga bostäder i Järfälla utanför Stockholm och har valt TL Bygg som totalentreprenör för projektet som omfattar 32 hyreslägenheter. Preliminär byggstart är under andra kvartalet 2021 med en beräknad inflyttning under tredje kvartalet 2022.

Fastighetsägare på Söder ska skapa tryggare stadsdel

Tillsammans med Helsingborgshem tog Willhem initiativet till projektet Fastighetsägare på Söder med ambitionen att skapa en tryggare och mer hemtrevlig stadsdel. Nu är det totalt fem bostadsbolag som har krokat arm.

Willhems hållbarhetsarbete får fortsatt högt betyg

Willhems hållbarhetsarbete får fortsatt högt betyg

Willhem deltar årligen i GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark), en internationell hållbarhetsundersökning för fastighetsägare. Årets resultat visar att Willhem har stärkt sitt hållbarhetsarbete inom flera områden och medför en klassificering som Green Star.

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden