Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

På bilden syns Mikael Möller, projektchef Willhem, Rikard Norström, nyproduktionschef Willhem samt Simon Danell, arbetschef entreprenad på Bluewall Construction.

Willhem byggstartar nya hyresrätter i Jönköping

Idag sattes spaden i marken för produktionen av 54 nya hyreslägenheter i Kungsängen i Jönköping. ”Det blir ett småskaligt bostadskvarter med fina kvaliteter och stort fokus på hållbarhet”, säger Willhems nyproduktionschef, Rikard Norström.

Konstverk på husfasad skapat av konstnärsduon Dourone.

Willhem deltar i ArtStreetHbg

Willhems fastighet på Furutorpsgatan i Helsingborg har fått färg. Verket är gjort av konstnärsduon Dourone och är en del av festivalen ArtStreetHbg.

Kunderna ger Willhem fina betyg för förbättrad service

Att arbeta för att få nöjda kunder har varit ett uttalat fokusområde för Willhem sedan starten för snart 10 år sedan. Årets ökning av serviceindex med hela 2,3 procentenheter bekräftar att arbetet med ständiga förbättringar har gett resultat.

Förändringar i Willhems styrelse

Vid årsstämman den 6 maj 2020 har Fredrik Wirdenius valts in som ny styrelseordförande i Willhems styrelse. Han ersätter Per-Håkan Westin, styrelseordförande i Willhems styrelse sedan närmare tio år, som har avböjt omval. Vid årsstämman har även Daniel Gorosch valts in som ny ledamot. Han ersätter Simon de Chateau som har avböjt omval.

Nya hyresrätter klara för inflyttning i Halmstad

Nya hyresrätter klara för inflyttning i Halmstad

Nu står Willhems projekt Hörnan klart i Halmstad, redo att ta emot sina nya hyresgäster. Det är vinden på en befintlig fastighet som har konverterats till 22 mindre hyresrätter. ”Behovet av nya bostäder är stort och det är viktigt att inte glömma bort vad som kan göras i det befintliga bostadsbeståndet”, säger Willhems nyproduktionschef Rikard Norström.

Särskilt bra år för Willhem och stabila framtidsutsikter

Willhems års- och hållbarhetsredovisning för 2019 finns nu tillgänglig i digital form på willhem.se. Här summeras ett år som varit starkt med ökande driftnetto, stigande fastighetsvärden och nöjdare kunder.

Visa mer

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden