Gå direkt till innehåll

Ämnen: Sociala frågor

Ordningsvakter från Tempest pratar med boende i Fittja som en del av den gemensamma trygghetssatsningen.

Pressinbjudan: Ökad närvaro av ordningsvakter ska göra Fittja tryggare


Botkyrka kommun tillsammans med fastighetsägarna Botkyrkabyggen, Kungsvåningen och Willhem gör en gemensam satsning på närvaro av ordningsvakter i och runt centrala Fittja från och med den 1 oktober. Initiativet är en del av ett gemensamt arbete för att skapa en tryggare och mer trivsam miljö för alla som bor och vistas i Fittja.
Ordningsvakterna kommer att finnas på plats alla dagar i vec

Willhem stöttar nytt initiativ för att hjälpa hemlösa barnfamiljer

Willhem stöttar nytt initiativ för att hjälpa hemlösa barnfamiljer

Allt för många barnfamiljer lever idag i strukturell hemlöshet. Rädda Barnen tillsammans med Sveriges Stadsmissioner introducerar nu en ny modell som ska hjälpa fler till ett stabilt boende, något som Willhem har valt att stötta genom att tilldela lägenheter till projektet.

Willhem skapar jobb för ungdomar

Willhem skapar jobb för ungdomar

Sedan starten 2011 har Willhem engagerat sig i unga människors möjligheter att få jobb. Projektet med minibovärdar är en del i företagets sociala engagemang och antalet platser har utökats för varje år. I sommar kommer totalt 90 ungdomar att jobba på Willhem.

För ungdomars framtid

För ungdomars framtid

Willhem i Halmstad deltar i Framtidsakademin, som är HFABs och Halmstads kommuns integrationssatsning, där elever får gå i lovskola i kombination med feriearbete. Under sportlovet fick tre ungdomar testa på hur det är att jobba hos oss. Vi träffade Amani, 14 år, som delade med sig av sin upplevelse.

Från asfalt till lekfull samlingsplats

Från asfalt till lekfull samlingsplats

För att uppmuntra barn till rörelse har Willhem i Borås byggt en multisportarena på Kristineberg. När det var dags för invigning var det gott om barn och ungdomar på plats, trots regnet.
Gå till blogginlägget

Första steget in i arbetslivet

Första steget in i arbetslivet

Hur är det att jobba i fastighetsbranschen egentligen? Det fick ungdomarna från Mitt Livs Vals arbetsmarknadsförberedande program FRAMÅT! chansen att testa på.

Rekordmånga sökande till Växaprojektet

Rekordmånga sökande till Växaprojektet

Växa på Andersberg är ett projekt som erbjuder ungdomar mellan 13 och 15 år på Andersberg enklare sommarjobb. Bakom initiativet står bostadsbolagen Willhem och HFAB. I år har det varit rekordmånga ungdomar som har sökt sig till fastighetsbranschen.

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden