Gå direkt till innehåll

Ämnen: Fastighetsförmedling

Willhem stärker samarbetet med hyresgästerna genom områdesgrupper

Willhem stärker samarbetet med hyresgästerna genom områdesgrupper

Willhem har infört områdesgrupper i flera av sina bostadsområden i Linköping, där hyresgäster aktivt deltar i olika frågor som påverkar boendemiljön. Initiativet visar på positiva trender i kundnöjdheten och en ökad nivå av engagemang.

Willhems hållbarhetsarbete får fortsatt högt betyg

Idag publiceras årets resultat av GRESB, Global Real Estate Sustainability Benchmark. Willhem får återigen högt betyg och behåller sin klassificering som Green Star inom båda kategorierna där bolaget deltar.

Pressinbjudan: Första spadtaget för 165 hyresrätter i Halmstad

Pressinbjudan: Första spadtaget för 165 hyresrätter i Halmstad

Bostadsbolaget Willhem hälsar media välkommen att delta vid det första spadtaget för 165 nya hyresrätter i Nyhem i centrala Halmstad. Inflyttningen i de två, fyra våningar höga husen, är planerad till mitten av 2025. Under ceremonin kommer bland andra boende från intilliggande fastigheter, projektörer, byggproduktion och representanter från Willhem att delta.

Från grå betong till blomsteräng

Från grå betong till blomsteräng

I Stockholmsförorten Fittja har Willhem genomfört en omfattande renovering av sitt bostadsområde. Kala asfalt- och betongytor har nu ersatts med blomsterängar, lekplatser och grönskande umgängesytor. Vi låter John Bekric, fastighetsförvaltare på Willhem, berätta mer.

"Inga nackdelar, bara fördelar"

"Inga nackdelar, bara fördelar"

Sedan Willhem började med digitala lägenhetsvisningar har Skövde nästan hunnit skanna en tredjedel av sitt totala bestånd. Här delar Maria Törngren, förvaltningsassistent i Skövde, med sig av sina erfarenheter och vilka fördelar hon ser med digitala visningar.

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden